• photo_2016-04-25_14-28-22.jpg
  • photo_2016-04-25_14-28-30.jpg
  • photo_2016-04-25_14-29-15.jpg
  • photo_2016-04-25_14-29-20.jpg
  • photo_2016-04-25_14-29-31.jpg

image

مصرف گوشت فرآوری شده موجب تشدید آسم می شود

محققان فرانسوی با بررسی نزدیک به ۱۰۰۰ نفر مبتلا به بیماری های تنفسی دریافتند کسانی که بیشتر گوشت فرآوری شده خوردند، نسبت به کسانی که کمتر خورده بودند، ۷۶ درصد احتمال بیشتری وجود...

ادامه مطلب...

image

راهکارهای طبیعی درمان یبوست را بشناسید

افراد مبتلا به یبوست معمولا با مصرف برخی داروهای مسهل سعی بر درمان مشکل خود دارند اما این داروها بعد از مدتی موجب تضعیف توانایی بدن در دفع مدفوع می شود و به نوعی بدن به این داروه...

ادامه مطلب...

image

کاهش ریسک ابتلا به دیابت با مصرف هفتگی شکلات 

این مطالعه همچنین نشان می دهد که رابطه بین دفعات مصرف شکلات ممکن است ناشی از یک انتخاب فعال در بخشی از بیماران دیابتی باشد. به عنوان مثال، افراد مبتلا به دیابت ممکن است در تلاش ب...

ادامه مطلب...

image

مصرف نمک ایرانی ها بالاست/۱۰ میلیون مبتلا به فشارخون 

دکتر علی اکبر سیاری روز دوشنبه در نشست خبری به مناسبت اجرای برنامه کشوری بسیج ملی کاهش مصرف قند، نمک و چربی که از ۲۹ آذر تا ۱۵ دی ۹۵ در سراسر کشور اجرا می شود، گفت: یکی از اصلی ت...

ادامه مطلب...

image

۳۰ درصد سرطان ها در ایران ناشی از بد غذایی است

دکتر زهرا عبداللهی در همایش تغذیه سالم با اشاره به افزایش شیوع چاقی و اضافه وزن همراه با افزایش سن در کشور، گفت: ۷۰ تا ۸۰ درصد زنان و مردان بالای ۴۵ سال به چاقی و اضافه وزن مبتل...

ادامه مطلب...

image

طول عمر بیشتر با مصرف مغزیجات آجیلی

طبق مطالعه جدید محققان خوردن ۲۰ گرم مغزیجات آجیلی در روز ریسک بیماری قلبی، سرطان و سایر بیماری ها را کاهش می دهد.

خوردن روزانه مغزیجاتی نظیر بادام زمینی، فندق، گردو و بادام می توا...

ادامه مطلب...

image

کودکان و جوانان ایرانی گرفتار معضل چاقی

دکتر زهرا عبداللهی در نشست معاونان بهداشتی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور، افزود: مصرف زیاد نمک، قند، چربی و مصرف کم سبزی و میوه ۵ ریسک فاکتور تغذیه ای هستند که در شیوع بیمار...

ادامه مطلب...

image

رژیم غذایی سالم تضمین کننده عمر طولانی بیماران کلیوی

محققان هفت مطالعه را که شامل بیش از ۱۵ هزار فرد مبتلا به بیماری مزمن کلیوی بود را در راستای ارزیابی تاثیرات رژیم غذایی مملو از میوه، سبزیجات، ماهی، حبوبات، بنشن، غلات کامل و فیبر...

ادامه مطلب...

image

مصرف مرغ نیمه پخت منجر به فلج اندام می شود

محققان آمریکایی باکتری ای را در مرغ خوب پخته نشده یافته اند که می تواند منجر به بروز سندروم گیلن باره (GBS) شود. این سندروم یک اختلال خودایمنی است و علت اصلی فلج عصبی-عضلانی حاد...

ادامه مطلب...

image

منابع خوراکی غنی از سلنیوم را بشناسید

سلنیوم نقش مهمی در تنظیم تیروئید، تقویت تستوسترون، بهبود عملکرد سیستم ایمنی و حفظ سلامت پوست ایفاء می کند. در ادامه به مواد خوراکی سرشار از سلنیوم اشاره می شود.

جو دوسر: شروع روز...

ادامه مطلب...

image

خوردن پرتقال شما را از بیماری ها دور نگه می دارد

مطالعات همواره نشان داده اند که آنتی اکسیدان ها شیوه ای برای پیشگیری یا کاهش علائم برخی بیماری ها هستند و همچنین با سم زدایی از بدن به حفظ انرژی بدن کمک می کنند.

ویتامین C آنتی اک...

ادامه مطلب...

image

مصرف بالای اسیدهای چرب اشباع و افزایش ریسک بیماری های قلبی

محققان دانشگاه هاروارد توصیه می کنند باید مصرف چربی های غیراشباع، کربوهیدرات های غلات کامل یا پروتئین های گیاهی جایگزین چربی های اشباع شوند.

یافته ها نشان می دهد جایگزینی ۱ درصد ا...

ادامه مطلب...

image

مصرف نخود بیش از گوشت احساس سیری ایجاد می کند

مطالعه جدید محققان دانشگاه کپنهاگ دانمارک نشان می دهد وعده های غذایی حاوی حبوباتی نظیر نخود و لوبیا بیش از وعده های غذایی حاوی گوشت احساس سیری در فرد ایجاد می کند.

محققان همچنین د...

ادامه مطلب...

image

رژیم غذایی کم کربوهیدرات به متابولیسم بدن زنان کمک می کند

محققان همچنین دریافته اند زمان بندی ورزش در نحوه عملکرد متابولیسم نقش دارد.

طبق گزارش محققان، زمانیکه افراد سه وعده غذایی حاوی فقط ۳۰ درصد کربوهیدارت در یک دوره ۲۴ ساعتی مصرف کردن...

ادامه مطلب...

image

۶ راهکار طبیعی کاهش فشارخون 

محققان برای عدم ابتلا به فشار خون و حتی کاهش فشارخون راهکارهای طبیعی و غیردارویی نیز توصیه می کنند که در ادامه به آنها اشاره می شود.

کنترل وزن

کاهش چند کیلو وزن و ورزش منظم می توان...

ادامه مطلب...

image

مضرات مصرف بیش از اندازه کافئین را بشناسید

مصرف قهوه به میزان کافی دارای فوایدی برای سلامت است، از جمله اینکه موجب کاهش ریسک زوال عقل در زنان مسن می شود، از مغز در مقابل اختلالات شناختی حفاظت می کند، به کاهش وزن کمک کرده...

ادامه مطلب...

image

اُمگا ۳ برای حفظ سلامت فشارخون افراد جوان مفید است

محققان دانشگاه زوریخ سوئیس با مطالعه بیش از ۲۰۰۰ فرد جوان سالم دریافتند افرادی که دارای بالاترین میزان اسیدهای چرب اُمگا-۳ در خون شان بودند پایین ترین میزان فشارخون را داشتند.

محق...

ادامه مطلب...

image

دلایل مفید بودن رژیم غذایی گیاهی

سوزان لوین سرپرست تیم تحقیق عنوان می کد که رژیم غذایی گیاهی دارای فواید متعددی است که در ادامه برخی فواید این رژیم غذایی برای سلامت عنوان می شود.

-با خوردن گوشت کمتر و میوه و سبزی...

ادامه مطلب...

image

میزان نیاز بدن به ویتامین B۳ 

نیاسین سومین ویتامین B است از اینرو به آن ویتامین نیز گفته می شود. مشخص شده است دوز بالای این ویتامین موجب پیشگیری یا بهبود علائم برخی مشکلات سلامت می شود اما مصرف بیش از اندا...

ادامه مطلب...

image

میزان بالای نمک و پروتئین غذا عامل چرت نیمروزی

تحقیق جدید نشان می دهد میزان بالاتر پروتئین و نمک در غذا و همچنین حجم غذای مصرفی می تواند منجر به چرت های طولانی تر می شود.

محققان موسسه تحقیقاتی اسکریپز آمریکا سیستمی را ایجاد کر...

ادامه مطلب...